Lees de nieuwste editie van BeSafe Magazine!

header besafe magazine #63
Verwelkom de zon met het nieuwe BeSafe Magazine!

Ontdek in deze editie onze focus op lokale veiligheid.
Maak kennis met de nieuwe Directie Integriteitsbeoordeling voor Openbare Besturen (DIOB), een krachtig instrument in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Ontdek hoe ons BeSafe Inspectieteam illegale bewakingsagenten in de uitgaans- en evenementensector aanpakt en duik dieper in de recente herziening van de wet op de gemeentelijke administratieve sancties (GAS).

Klik hier om de nieuwe editie te lezen.

Veel leesplezier gewenst!

Ook interessant voor u:

16 mei 2024
Op donderdag 16 mei 2024 organiseert de Directie Integriteitsbeoordeling voor Openbare Besturen (DIOB) - FOD Binnenlandse Zaken - de kick-off van het ondersteuningstraject voor gemeenten. Het evenement vond plaats in de kantoren van AD Veiligheid en Preventie in Brussel.
08 mei 2024
Als de zon schijnt, willen we graag ontspannen en genieten van het mooie weer buiten. Recreatiegebieden worden dan vaak bezocht door heel wat burgers. Het AD Veiligheid & Preventie wenst dan ook graag enkele tips te geven om te kunnen genieten in de recreatiegebieden- en domeinen zonder overlast.
05 april 2024
Het warme lenteweer is gearriveerd en daarmee ook de tijd om weer volop van de buitenlucht te genieten! Of het nu gaat om een dagje aan het strand, een picknick in het park of een bezoek aan een recreatiedomein, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar met de toename van het aantal bezoekers neemt jammer genoeg ook de kans op overlast toe. Hou kunnen wij ervoor zorgen dat recreatiegebieden een veilige plek blijven voor ons allemaal?