De ADVP zet zich in voor een veilige voetbalbeleving!

Gisteren werden de statistieken van het team Voetbal van de ADVP onder grote persbelangstelling naar buiten gebracht. In ons BeSafe magazine #59 neemt experte Bianca Boeckx het woord over hoe de ADVP bijdraagt tot voetbalveiligheid en welke rol onze organisatie speelt binnen het actieplan 'Samen voor een Veilig Voetbal'.

Naast Bianca komen ook Nancy en Geert aan het woord, twee voetbalstewards die hun vieligheidsfunctie met passie vervullen. Zij spreken in het BeSafe magazine over hun taken als steward en de uitdagingen die deze functie met zich meebrengt. Ook hebben zij het over hun rol als ambassadeurs in het kader van onze campagne Wederzijds Respect en het belang dat deze campagne speelt binnen voetbalveiligheid. 

Hier lees je het volledige artikel: 

Voetbalveiligheid in BeSafe magazine #59

Besafe magazine
9 januari 2023

Artikel voetbalveiligheid BeSafe magazine #59

Ook interessant voor u:

04 oktober 2023
De Algemene Directie Veiligheid & Preventie (ADVP) kondigt de lancering aan van de projectoproep voor preventie-initiatieven rond voetbalveiligheid. De ADVP stelt € 75.000 beschikbaar. Een project dat aan de criteria voldoet, kan maximaal € 50.000 aan steun ontvangen.
28 juli 2023
Deze 28 juli 2023 wordt het nieuwe voetbalseizoen officieel afgetrapt. Voetbal is een feest voor jong en oud. In de loop van vorig seizoen zijn er heel wat stappen ondernomen richting een meer veilige voetbalbeleving.
06 juli 2023
Op 06 juli 2023 werd een wijziging van de Voetbalwet gepubliceerd. Het doel van deze nieuwe wet is om de veiligheid in onze voetbalstadions te verbeteren.