Veiligheid op de voorgrond: ontdek de nieuwste editie van BeSafe Magazine!

cover BeSafe
Uw inspiratiemagazine voor uw lokaal veiligheids- en preventiebeleid!

Deze editie in uw BeSafe Magazine: Slimmer dan de fietsendief, een inkijk in de werking van onze Dienst Voetbalveiligheid, een vurig pleidooi tegen pyro en een blik achter de schermen van het EU-voorzitterschap.

U kan het Magazine hier vinden.
Veel Leesplezier!

Ook interessant voor u:

22 september 2023
Door je fiets te laten markeren, geef je hem een unieke identiteit en wordt hij makkelijker herkenbaar. Dit zorgt niet alleen voor een visuele herkenning. Het maakt hem ook minder aantrekkelijk voor mogelijke fietsdieven. Als je fiets wordt teruggevonden, kan het markeernummer worden gebruikt om de eigenaar te achterhalen. Bovendien is het helemaal gratis.
08 september 2023
Op 8 september lichtte Annelies Verlinden, minister van Binnenlandse Zaken, de 'digitale gids voor de preventie van seksueel en gendergerelateerd geweld in de publieke ruimte' toe tijdens haar bezoek aan het 'Safer Cities'-project van Plan International.
28 juli 2023
Op 24 juli 2023 werd in Luik de Blue Heart-campagne gelanceerd. De campagne is gericht op bewustmaking rond de verontrustende ontwikkelingen en tendensen die de Verenigde Naties in kaart brengt in het Globaal Rapport over mensenhandel 2022.