Veiligheid op de voorgrond: ontdek de nieuwste editie van BeSafe Magazine!

cover BeSafe
Uw inspiratiemagazine voor uw lokaal veiligheids- en preventiebeleid!

Deze editie in uw BeSafe Magazine: Slimmer dan de fietsendief, een inkijk in de werking van onze Dienst Voetbalveiligheid, een vurig pleidooi tegen pyro en een blik achter de schermen van het EU-voorzitterschap.

U kan het Magazine hier vinden.
Veel Leesplezier!

Ook interessant voor u:

20 februari 2024
De AD Veiligheid & Preventie (ADVP) verwelkomt op 20 en 21 februari tal van experten uit verschillende EU-Lidstaten over de bestuurlijke aanpak van georganiseerde criminaliteit. Deze samenkomst kadert in het Belgische Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie en wordt voorgezeten door het European Network on the Administrative Approach tackling serious and organised crime (ENAA).
07 februari 2024
Op 7 februari 2024 werd de wet van 15 januari 2024 betreffende de gemeentelijke bestuurlijke handhaving, de instelling
van een gemeentelijk integriteitsonderzoek en houdende oprichting van een Directie Integriteitsbeoordeling voor Openbare Besturen gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.
25 januari 2024
De Dienst Voetbalveiligheid zal financiële ondersteuning bieden aan drie veelbelovende projecten naar aanleiding van de recentelijke projectoproep. Met een sterke focus op innovatie en preventie gaan twee initiatieven van Universiteit Gent en één van Pro League vooruitstrevende uitdagingen aan binnen het voetbalveiligheidslandschap.