Veiligheid op de voorgrond: ontdek de nieuwste editie van BeSafe Magazine!

cover BeSafe
Uw inspiratiemagazine voor uw lokaal veiligheids- en preventiebeleid!

Deze editie in uw BeSafe Magazine: Slimmer dan de fietsendief, een inkijk in de werking van onze Dienst Voetbalveiligheid, een vurig pleidooi tegen pyro en een blik achter de schermen van het EU-voorzitterschap.

U kan het Magazine hier vinden.
Veel Leesplezier!

Ook interessant voor u:

17 juli 2024
Op zondag 21 juli 2024 opent de FOD Binnenlandse Zaken, ter gelegenheid van de Nationale Feestdag, de deuren van haar veiligheidsdorp op de Zavel in Brussel. Ook dit jaar staat er weer een overvloed aan activiteiten op je te wachten.
15 juli 2024
Ook dit jaar gaan weer veel mensen met de auto op vakantie. Als je onderweg op een stopplaats langs de snelweg even stilstaat, let dan op de vele oplichtingspraktijken waar je het slachtoffer van kan worden. Een van de meest voorkomende oplichtingspraktijken is die met de lekke band of de 'Italiaanse' oplichterstruc.
26 juni 2024
Zomervakantie! De periode waarin iedereen druk in de weer is met koffers pakken en erop uit te trekken. Weet dat wanneer jij geniet van je vakantie, inbrekers ook op pad gaan. Vorig jaar vonden er 7998* inbraken plaats van juli tot en met september. Elke inbraak is er één teveel! Wat kan JIJ doen om zorgeloos op reis te vertrekken?