Goede praktijken ter bestrijding van overlast in recreatiegebieden

Sommige gemeenten/steden hebben initiatieven genomen om de overlast in hun recreatiegebieden te bestrijden

 Bent u een gemeente, provincie of stad? Laat u inspireren door deze goede praktijken en geef uzelf de kans op veilige en overlastvrije recreatiegebieden.
Vind deze inspirerende praktijken in dit artikel: https://cutt.ly/MZCawsq
Hebt u zelf doeltreffende praktijken ontwikkeld? Laat het ons weten via mail op [email protected] . Wij publiceren ze met veel plezier op BeSafe

Ook interessant voor u:

07 september 2022
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden ligt in een omzendbrief het kader toe waarbinnen burgemeesters een individueel en preventief betogingsverbod kunnen opleggen. Ze komt hiermee tegemoet aan de vraag van vele lokale besturen om amokmakers preventief te kunnen uitsluiten bij betogingen.
28 september 2022
Op woensdag 28 september werd in het Brusselse stadhuis het charter “Steden en gemeenten voor bemiddeling” ondertekend door minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden en Michèle Guillaume-Hofnung, bemiddelaar, hoogleraar publiek recht en bemiddelingsdeskundige.
14 september 2022
Op 13 september vond in het kantoor van de AD Veiligheid & Preventie de kick-off van de impulsprojecten rond intrafamiliaal geweld plaats.