Ontdek het menu van de nieuwjaarseditie van BeSafe Magazine!

Cover Besafe Mag 62
Uw inspiratie voor uw lokaal veiligheids- en preventiebeleid.

Voor deze eindejaarseditie, serveert uw BeSafe Magazine een royaal menu:
Begin met het voorgerecht, waarin u inzicht krijgt in bestuurlijke handhaving. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze tussen schaalvergroting van politiezones en twee jaar #WederzijdsRespect. Als kers op de taart verwennen we u met een dessert burgerparticipatie in crisissituaties.

Duik het magazine in en ontdek wat we voor u hebben opgediend.

Veel leesplezier en een feestelijk eindejaar!

Ook interessant voor u:

17 juli 2024
Op zondag 21 juli 2024 opent de FOD Binnenlandse Zaken, ter gelegenheid van de Nationale Feestdag, de deuren van haar veiligheidsdorp op de Zavel in Brussel. Ook dit jaar staat er weer een overvloed aan activiteiten op je te wachten.
15 juli 2024
Ook dit jaar gaan weer veel mensen met de auto op vakantie. Als je onderweg op een stopplaats langs de snelweg even stilstaat, let dan op de vele oplichtingspraktijken waar je het slachtoffer van kan worden. Een van de meest voorkomende oplichtingspraktijken is die met de lekke band of de 'Italiaanse' oplichterstruc.
26 juni 2024
Zomervakantie! De periode waarin iedereen druk in de weer is met koffers pakken en erop uit te trekken. Weet dat wanneer jij geniet van je vakantie, inbrekers ook op pad gaan. Vorig jaar vonden er 7998* inbraken plaats van juli tot en met september. Elke inbraak is er één teveel! Wat kan JIJ doen om zorgeloos op reis te vertrekken?