Beleef de lente met uw Besafe Mag!

Besafe Mag
De Algemene Directie Veiligheid en Preventie (ADVP) luidt uw lente in met de publicatie van een nieuwe editie van het BeSafe magazine.

In dit nieuwe nummer werpen we een blik op het nieuwe markerings- en registratiesysteem voor fietsen.
Ontdek vervolgens de nieuwe inspiratiegids tegen seksueel en gendergerelateerd geweld in de openbare ruimte.
Lees tot slot de aanbevelingen van het SEGPOL slotevent.
En nog veel meer hier
Veel leesplezier!

Ook interessant voor u:

20 februari 2024
De AD Veiligheid & Preventie (ADVP) verwelkomt op 20 en 21 februari tal van experten uit verschillende EU-Lidstaten over de bestuurlijke aanpak van georganiseerde criminaliteit. Deze samenkomst kadert in het Belgische Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie en wordt voorgezeten door het European Network on the Administrative Approach tackling serious and organised crime (ENAA).
07 februari 2024
Op 7 februari 2024 werd de wet van 15 januari 2024 betreffende de gemeentelijke bestuurlijke handhaving, de instelling
van een gemeentelijk integriteitsonderzoek en houdende oprichting van een Directie Integriteitsbeoordeling voor Openbare Besturen gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.
25 januari 2024
De Dienst Voetbalveiligheid zal financiële ondersteuning bieden aan drie veelbelovende projecten naar aanleiding van de recentelijke projectoproep. Met een sterke focus op innovatie en preventie gaan twee initiatieven van Universiteit Gent en één van Pro League vooruitstrevende uitdagingen aan binnen het voetbalveiligheidslandschap.