Rookmelders

Rookmelder

Rookmelders laten je niet stikken! Investeer in voldoende rookmelders om jou en je gezin tijdig te alarmeren.

Vluchtplan

Vluchtplan

Branden eisen in België jaarlijks meer dan honderd doden. Voldoende rookmelders en een vluchtplan zorgen ervoor dat jij en je gezin tijdig je woning kunnen verlaten. Het is belangrijk om te kunnen terugvallen op een afgesproken en ingeoefend vluchtplan.

CO-gevaar in huis

CO huis

Jaarlijks worden meer dan 1.000 mensen in België het slachtoffer van een CO-vergiftiging. Hier kom je te weten hoe je jouw gezin kan beschermen tegen CO.

Brandveiligheid keuken

Brandveiligheid keuken

De keuken doet je meestal denken aan lekker eten en gezellig tafelen, maar heb je al eens stilgestaan bij de mogelijke brandgevaren?

Tips voor een veilig eindejaar

incendie

Wij geven je graag enkele tips voor een gezellig en veilig eindejaar

Veilig barbecueën

barbecue

Wanneer u een BBQ organiseert, is er soms niet veel nodig opdat het feest uitdraait op een drama. Voor een gezellige maaltijd ... zonder ongelukken, lees aandachtig de onderstaande tips van de Brandwondenstichting!

Kids corner

Oorzaken van brand

Laten we samen het belang van brandveiligheid vergroten onder kinderen, want elke seconde telt! Speel één van onze spelletjes samen met je kinderen.

Welk type advies wenst u te krijgen van onze adviseur?

Doe gratis beroep op de diensten van een onafhankelijk expert voor diefstal of brand. De aangeboden diensten verschillen van gemeente tot gemeente, maar zijn alle zonder enige verplichting. 

Vul de postcode van je gemeente in en ontdek welke diensten aangeboden zijn.