volontaire

Deze 5 december 2018 is het de internationale dag van de vrijwilliger. Elke dag staan er mensen klaar om onze samenleving veiliger en aangenamer te maken.

Het thema van deze internationale dag van de vrijwilliger 2018, bepaald door de Verenigde Naties, is "vrijwilligers zorgen voor veerkrachtige gemeenschappen".

Dit jaar viert de Internationale Dag van de Vrijwilliger de inspanningen van de vrijwilligers om de lokale betrokkenheid en de veerkracht van de gemeenschap ten opzichte van de natuurrampen, de economische spanningen en de politieke conflicten, te versterken. Het evenement van 5 december 2018 zal betrekking hebben op de manier waarop de vrijwilligers kunnen bouwen aan veerkrachtige gemeenschappen". (bron: http://www.un.org/en/events/volunteerday/)”

Of u dus als steward zorgt voor een goed verloop van de voetbalwedstrijden, als BIN-lid bijdraagt tot de veiligheid van uw buurt, of nog als buurtbemiddelaar de relaties in een wijk vergemakkelijkt, uw inspanningen dragen elke dag bij tot een veiligere en aangenamere samenleving!