tot

De Directie Lokale Integrale Veiligheid (SLIV) nodigt u – in samenwerking met Niko en CCB – uit op een informatiesessie over Domotica en IoT (Internet of Things). Deze sessie zal plaatsvinden in Brussel op donderdag 4 april 2019 en zal volledig in het Nederlands worden gegeven. De studiedag zal doorgaan in het Auditorium ‘Brice De Ruyver’ van de Federale Politie te Koningsstraat 202 A te Brussel. Het auditorium is bereikbaar via Esplanada Dit is langs de achterkant van het gebouw. Raadpleeg vooraf de bijgevoegde bewegwijzering.

U zal meer te weten komen over de werking van domotica in het kader van veiligheid/beveiliging gegeven door een vertegenwoordiger van NIKO. Er zal tevens dieper ingegaan worden op IoT en cybercriminaliteit door een vertegenwoordiger van CCB.

Praktische informatie

Voor wie? Voor alle diefstalpreventieadviseurs die geïnteresseerd zijn in ‘Domotica en Internet of Things’.

Wanneer? Donderdag 4 april 2019 van 9u30 – 15u00

Waar? Aula “Brice De Ruyver", Koningsstraat 202A te 1100 Brussel. LET OP!!!

  • De aula is te betreden via de toegang via ‘Esplanade’ aan de achterzijde van het gebouw. Deze ingang is nabij de aula. Let op de aanwijzingsborden.

Na inschrijving krijgt elke deelnemer een herinneringsmail één week vóór de infosessie.  Wij hopen op een talrijke opkomst.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 180 deelnemers. Wees er dus snel bij. De inschrijvingen worden afgesloten op 22/03/2019. In geval van teveel inschrijvingen wordt er een reservelijst opgemaakt.

Heeft u een vraag over de infodag? Stuur een email naar [email protected]

Programma

9u30: Ontvangst met koffie

10u00: Hoe huis automatisatie kan helpen om inbraken te voorkomen– Stéphane Willaert

11u00: IOT – Nic Du Bois

12u30: Pauze - Broodjesbuffet

13u15 : Home security – Nic du Bois

14u30: Vragen

15u00: Einde

Inschrijving